tonga.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Tonga

Fastigheter till salu i Tonga

Kungariket Tonga ligger mellan Fiji och Niue, öster om Australien, strax nedanför Samoa, i södra Stilla havet. Tonga är den sista polynesiska monarkin i Stilla havet. Tonga består av mer än 150 öar och kallas ofta "Vänliga öar", namnet som kapten Cook gav tack vare den vänliga mottagningen.

Huvudön Tongatapu är skyddad av laguner och kalkstensklippor. Här är den lantliga huvudstaden Nuku'alofa.

Det är mycket svårt att köpa en fastighet till salu i Tonga.

Till skillnad från andra länder i Stillahavsön finns det ingen gemensam grund i Tonga. Tonga utövar ett något feodalt system för markägande. Hela Tonga-landet tillhör kungen, och därför kan kungen ge adelsmännen och hövdingarna en eller flera fastigheter för att bli deras arv. Äganderätten till denna fastighet har endast övergått till manliga familjemedlemmar eller klaner. Varje man över 16 år har rätt till 8,25 hektar jordbruksmark och en liten tomt för att bygga sitt hus.

 

Utlänningar kan hyra mark i upp till 99 år, förutsatt att regeringen godkänner det. Ägare av fastigheter till salu i Tonga kan bara hyra fem% av den totala ytan av sin fastighet. Ingen mark får säljas.

Varför är fastigheten till salu i Vava'u Tonga så billig?

Jämfört med andra öländer, såsom Fiji, är Tonga-priserna så lägre än Fiji, man måste misstänka något. Just för att det finns skäl för vilka Tonga har ett mycket misstänkt pris till låga priser.

Den främsta anledningen till ett lägre pris i Tonga är; du kan inte "köpa" mark i Tonga, du kan bara hyra den. Leasing uppfattas i allmänhet som inte så dyrt som innehav, därav det lägsta priset på förvärv av mark.

Så om du vill köpa en fastighet till salu i Tonga är det bättre att kontakta en kvalificerad konsult.

  •  
    Flytta till Tonga. Expatriate och bo i Tonga.

        Drömmer du om ett paradis men vet inte vilken destination du ska välja? Är du trött på den vanliga rutinen som är mer och mer monotont och repetitiv? Inse det: kan du föreställa dig dig själv på en varm och solig plats, i total avkoppling, men du vet inte hur du ska förverkliga din dröm? O ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Under 99 års hyresavtal i Toula Village, Vava'u, Tonga Oceanfront Lot i Tonga för $ 5000 eller B / O Begärt pris: $ 5.000 US (förhandlingsbart - fin...
Cod. 21985

Försäljning Ö, Tonga, Ha'pai, Lulunga, N/A

16,885,127.00SEK
Försäljning
Ö

60000 m²
Privat ö till salu i Konungariket Tonga 75 år arrendera överförbar, förnyelsebar. Bygg ett privat villa ortouristic utväg.
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB